Bestil Telefonvækning Bestil Telefonvækning

Bestil Telefonvækning Danmark Vågn op! Telefonvækning

Bestil vækning Telefonvækning


Mere info

Baggrund

Telefonvækning er en ret gammel tjeneste, som operatører har leveret i over 30 år. Ikke meget har ændret sig, siden den blev lanceret. Derfor synes vi, det er særligt glædeligt nu at kunne tilbyde en ny version af tjensten.
I vores vækningstjeneste kan kunden vælge, hvilken type lyd alarmen skal have, og den kan bestilles til både fastnet- og mobiltelefoner i Danmark.

Gratis at bruge i en begrænset periode. Mens vi navigerer igennem udfordringer med betalingsudbydere, tilbyder vi vores tjeneste gratis.

Misbrug

Brugere af denne tjeneste må ikke misbruge den. Misbrug inkluderer, men er ikke begrænset til, at bestille telefonvækning til andre personer uden deres samtykke. Vi vil samarbejde med politiet og videregive eventuelle tilgængelige digitale beviser, hvis det kræves. Hvis du har modtaget et uønsket telefonvækning fra vores tjeneste, bedes du kontakte os via e-mail for at blokere dit telefonnummer.

Om os

ROSLAB AB står bag denne tjeneste. Vi er et svensk IT-selskab, som nyder at skabe og drive automatiserede telefonløsninger. Besøg os på www.roslab.com for mere information.


Telefonvækning i andre lande

Vi tilbyder også telefonvækning i flere andre lande. Besøg vores andre hjemmesider for mere information og for at bestille vækning i andre lande.