Bestil telefonvækning Bestil telefonvækning

Bestil Telefonvækning Vågn op! Telefonvækning

Bestil vækning Telefonvækning


Vilkår

Vilkår for tjenesten

Roslab AB bestræber sig på at levere alle bestilte telefonvækninger. Dog kan levering og opkald ikke garanteres, da det afhænger af flere systemer og forbindelser, herunder internet, brugerens teleudbyder og brugerens telefon. Roslab AB påtager sig intet ansvar for ikke leverede vækninger. Roslab AB er ikke ansvarlig for direkte eller indirekte skader, der er opstået som følge af vækninger, der ikke er blevet leveret. Roslab AB påtager sig ikke ansvar for eventuelle omkostninger som følge af vækninger, der ikke er blevet leveret, eller som er blevet leveret for sent eller for tidligt. Den maksimale erstatning, der kan kræves fra Roslab AB under nogen omstændigheder, er begrænset til det beløb, brugeren har betalt for den specifikke vækning eller, i tilfældet med et abonnement, det beløb brugeren har betalt for abonnementet. Roslab AB forbeholder sig retten til når som helst at ændre betingelserne for tjenesten.

Roslab AB har mulighed for at gemme og behandle brugerens personoplysninger i overensstemmelse med GDPR.

Ved at benytte tjenesten accepterer brugeren betingelserne for tjenesten.

Ulovlig brug

Brugere af denne tjeneste må ikke misbruge den. Misbrug omfatter blandt andet at bestille vækning til andre personer uden deres samtykke. Hvis politi eller anklager anmoder om oplysninger om brugere, der misbruger tjenesten, vil vi udlevere relevant tilgængelig information, hvilket kan inkludere brugerens IP-adresse og betalingsinformation.

Hvis du uønsket er blevet ringet op af vores tjeneste, bedes du kontakte os via e-mail, så sørger vi for, at dit telefonnummer bliver blokeret.

Brugere, der misbruger tjenesten, kan blive blokeret fra at bruge tjenesten. Bestilte og betalte vækninger kan derefter blive aflyst uden kompensation.

Om os

Denne tjeneste drives af ROSLAB AB. Vi er et svensk IT-firma, som blandt andet kan lide at skabe og drive automatiserede telefontjenester.